FAQ

FAQs - Vragen

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


Q.     Hoe kan ik me aanmelden?


Je kan het contactformulier hierboven invullen om een vrijblijvend intakegesprek aan te vragen. Wij zullen daarna contact met je opnemen om een eerste gesprek in te plannen. Het gesprek vindt plaats op de manier wat jou het best uit komt: via Skype, of in de praktijk in Assenede of Laarne. Aan het eind van dit gesprek zal onze therapeut een voorstel doen op basis van jouw vragen.Q.    Hoeveel sessies zal ik nodig hebben? Wie bepaalt hoe lang een coaching of therapeutisch traject duurt?


Aan het eind van je intakegesprek zal onze therapeut een voorstel doen op basis van jouw vragen. Vervolgens kan de eerste sessie ingepland worden. Je kan uiteraard altijd de sessies tussentijds bijstellen, pauzeren of beëindigen. Jij blijft de baas over je eigen behandeling.


Q.    Oeps, ik heb een afspraak gemaakt, maar ik kan niet ....kan ik afzeggen of verschuiven?


Dat kan, zolang er maar ten laatste 48 uur voor de afspraak contact met ons wordt opgenomen.

Verwittigen kan voor geregistreerde cliënten door een berichtje aan info@aatbelgium.org of door een melding te maken in je therapiedagboek. Nieuwe cliënten kunnen een eerste afspraak online verschuiven door een berichtje te sturen via email aan info@aatbelgium.org of via het contactformulier.


Q.    Zijn er kosten verbonden aan het afzeggen of verschuiven van een afspraak?


Er zijn geen kosten verbonden aan het afzeggen of verschuiven van een afspraak zolang we 48 uur voor de afspraak een melding ontvangen. Indien we niets van je horen en indien er geen overmacht is, dan ontvang je gewoon een factuur voor een gesprek. Neem dus best contact met ons op.

CONTACT


Schoolstraat 11

9960 Assenede


info@aatbelgium.org


skype - lieve_aatbelgium

Therapeutisch Centrum

't Kattenheye


Bereikbaar van maandag tot vrijdag

via email


In onze lokalen in Assenede

enkel na afspraak


Copyright @ All Rights Reserved